Smulorna!

En blogg om livet som föräldraledig fyrabarnsmamma

Frisörbesök

Publicerad 2016-03-22 21:18:00 i Allmänt,



Idag gjorde jag äntligen slag i saken och bokade en klipptid till min son! För några månader sedan gick sambon över hans huvud med en trimmer men sonen var kort sagt inte helt nöjd med resultatet. Han grät när han såg sig själv i spegeln.
Nu hade håret vuxit ut så pass mycket att det var dags att göra något åt det igen. Men sambon tvådde sina händer och ville absolut inte vara behjälplig något mer, och jag kände väl själv att vi borde ge grabben en ordentlig frisyr. Han är ändå 6,5 år gammal.
Det visade sig dock vara lättare sagt än gjort, inte nog med att alla små orter har minst tre olika frisörsalonger (hur går de runt?)- de är fullbokade också! Jag ringde runt till diverse olika frisörer men ingen verkade ha tid denna vecka och till nästa vecka kunde vi verkligen inte vänta kände jag, detta då det är påsklov då och sonen till och med kommer att vara bortrest. Till slut hittade jag en frisör som verkade hålla till i hemmet, hon kunde pressa in honom på ett kort besök redan samma dag, alltså idag. Jag tog tiden utan att blinka.
Sonen ville inte ha mössa på sig när han gick in från bilen sedan, han bad mig att ta kort på frisyren och sms:a till morfar, samt att han på kvällen sa att han ville gå till frisören igen imorgon för att klippa samma frisyr igen. Jag ger det hela ett gott betyg. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela